Agenda

Agenda

Jawel, ze zijn er weer, voor de 15de keer op rij al, de lekkere “BOF-pannenkoeken”.

Ook dit jaar organiseren wij een grootse pannenkoekenverkoop ten voordele van onze clubwerking.

De Brugse pannenkoeken die wij verkopen kunnen 3 weken bewaard worden in hun individuele verpakking of 12 maanden in de diepvries. Wij bieden u een kilogram pannenkoeken aan voor de prijs van 6 euro/kg.

Bestellen en betalen kan tot uiterlijk zaterdag 7 november. Bestellen kan via het formulier op deze link: https://forms.gle/A6FqCxNdJTW2BAqYA of door een mailtje te sturen naar [email protected] met duidelijke vermelding van je naam en het aantal kilo dat je wil bestellen. Betalen kan door het bedrag over te schrijven naar BE94 4775 6505 8114 van Best Of Friends met eveneens vermelding van je naam en aantal kilo.

De pannenkoeken kunnen vanaf zaterdag 14 november op het clubterrein worden afgehaald.

Afhaling gebeurt als volgt: 

  • Jocelyne zal iedereen die besteld heeft via telefoon of mail contacteren om een tijdstip voor afhalen te bespreken (op 14 november vanaf 14.00u). 
  • Men kan op het afgesproken moment de pannenkoeken ophalen op de parking van Mariawende, Rollebaanstraat 10 A in Beernem (parking van ons trainingsterrein).
  • Er zal gezorgd worden dat er maximum 3 leden per kwartier op het afgesproken afhaalpunt kunnen komen, teneinde daar met maximum 4 personen terzelfdertijd aanwezig te zijn.

Inschrijvingsformulier